top of page

Föreläsning

Mina förläsningar kan användas för hela företaget eller grupper i företaget. Det kan vara både styrelsen, ledningsgruppen eller arbetsgrupper. 

När man anlitar mig vill man skapa mer energi, nytänkande och inspiration för att utvecklas vidare.

Kickoff - Projektstart - Ordinarie Möte - Något Nytt
Det jag tillför är ett helt nytt sätt att betrakta och kommunicera utifrån. När jag var ung talade man bara om IQ som en intelligensnivå. I början av 90-talet var jag en av de som var med och förde in EQ i näringslivet. EQ är idag vedertaget som begrepp. Då sa man till mig: prata inte om känslor. Men jag slutade inte att prat om EQ, som tur var.
 
Nu har forskningen visat på en ny dimension av intelligens och vissa människors har börjat uppleva det i sina liv medvetet, SQ-själslig intelligens (har inget med religon att göra) eller Whol brain function som man talar om i forskningen. Det är det jag, på samma sätt som jag var med och väckte kunskap om EQ, är här för att föreläsa om. Ge kunskapen om att SQ-medvetenhet existerar och väcka visdomen i var och en att uppleva den intelligensen i sig själva.
Uppdragen ser väldigt olika ut min långa erfarenhet att arbeta både med grupper och individer i olika verksamheter och olika skeden gör mig mycket flexibel för Era behov. Låt oss träffas och skapa en oförglömlig föreläsning. Självklart kommer min bok, Hjärtas Språk - ett inre ledarskap ingå som inspirationskälla och fördjupning.
bottom of page